Röjt Grönan!!!! Del 2

Gömde skriva att vi även åkte en karusell och jag red på men häst som var typ 1 m hög 🙂 (av trä). Men nu år vi äntligen hemma och får pusta ut! Puuuuuuuuh!!!;). Oj tror inte jag ska ha många barn och fara båt med de för jag var barnvakt åt Amelia som tidigare skrev om och Nova samt Fabbe kom och mötte oss på båten. De hade allra kryssat typ. Kaka iallafall vi var i bollhavet och vi skulle gå och lyssna när de sjöng. Amelia frågar var mamma är då jag svarar
-Venta på mig och Nova så du inte tappar bort dig.
Och såklart springer hon iväg och jag tänker.
-Ja, jag kan inte lämna Nova här hon kommer få panik,Amelia har lapp med tel. Nr så hon klarar sig.
Jag får ta på mig skorna och Nova i famnen och springa efter. Såklart hittar jag inte henne så jag går till faster och frågar har hon är. Hon är inte dör så vis printer iväg och letar. Dö säger de i högtalarna
-Kan Pernilla,förälder till Amelia komma hit?
Hoooh!
I bilen berätta hon att hon gott till en pappa med barn och gett lappen med namn m.m då han säger.
-Heter du Amelia?
-Aa och jag att tappat bort min mamma….
-Ojdå,men då ska vi så om någon flicka som jobbar på båten kan hjälpa oss.

Jag ska då inte bli barnvakt på båtar;)

De var allt!
Pöss Julina!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Michael Kors Online Shop, cheap Michael Kors, mk outlet uk, cheap ralph laruen, cheap christian louboutin , christian louboutin sale